Jak ještě rychleji… oloupat cibuli bez pláče?
Nejdůležitější pomůckou při bezpečném a rychlém krájení cibule je ostrý nůž, který je třeba průběžně namáčet do studené vody. Pokud namočíte do studené vody i samotnou cibuli, půjde lépe oloupat a nebudou vás pálit oči. Kořen cibule před zpracováním neodstraňujte, aby se cibule nerozpadla. Krájejte až těsně k němu, ale neporušte ho. Teprve až bude cibule nakrájená, kořen odřízněte.
Jak ještě rychleji… vychladit víno k večeři?
Chladicí taška UNO VINO vyrobená z odolného plastu je vynikající pro rychlé vychlazení bílého, růžového a šampaňského vína na ideální teplotu a její uchování během celého podávání. Je opatřena praktickým očkem na utěrku pro osušení láhve a stahovacím uzávěrem pro snadné přenášení.
Jak se ještě rychleji… zbavit zápachu z vaření?
AEG digestoře Street a Backstein z kolekce Neue Kollektion disponují pokročilými funkcemi, které zajišťují sílu a kontrolu potřebnou pro optimální účinnost. Senzor ActiveHeat umožňuje pokrokové nastavení výkonu, takže digestoř vždy odstraní včas veškeré výpary z vaření. Díky technologii MaxiFlow s třífázovými motory pracují digestoře extrémně tiše a zároveň poskytují dostatečný výkon.
Jak ještě rychleji… zrekonstruovat kuchyň?
Vezměte si Rychloúvěr Modré pyramidy! A proč?